Beste Tennisvrienden,

Een bijzonder verzoek… Tennisvereniging Wolfsbosch in Vught organiseert met veel plezier de 2e editie van het BallenvoorBallen Toernooi.

Het BallenvoorBallen toernooi is niet alleen een echt Wolfsbosch-toernooi met sportiviteit en veel gezelligheid, maar heeft een bijzonder doel: geld (ballen) inzamelen voor KWF Kankerbestrijding door samen te tennissen (ballen). Vorig jaar hebben we met elkaar een fantastische week beleefd en bovendien 4500 euro bij elkaar getennist.

Het BallenvoorBallen toernooi vindt van 24 juni t/m 2 juli 2017 plaats. Er wordt gespeeld in de leeftijdscategorieën 20+ en 45+ op basis van actuele rating in de categorieën 3 t/m 9.

Tijdens het toernooi organiseren we een aantal mooie en interessante activiteiten, waar je gratis aan deel kunt nemen. Raak je geïnspireerd door wat je hoort en ziet? Dan is een vrijwillige donatie natuurlijk van harte welkom. Wij zorgen ervoor dat alle ingezamelde ‘ballen’ bij KWF terecht komen. Een financiële bijdrage mag direct in de collectebussen, maar kan ook overgemaakt worden via de KWF-actiesite. Zie voor de actuele activiteiten www.wolfsbosch.nl.

Op zaterdag 1 juli organiseren we een barbecue, een verloting en ook is er dan De Veiling van fantastische prijzen, uiteraard gaat de opbrengst naar KWF!

Ik wil u vragen deze mail, met in de bijlage de poster en de flyer over het toernooi, door te sturen naar uw leden en trainers of een bericht te plaatsen op uw website (u kunt hiervoor ook de banner ‘BallenvoorBallen…’ gebruiken).

Inschrijven Ga naar www.wolfsbosch.nl en maak gebruik van de link onder het kopje “BallenvoorBallentoernooi”, of zoek op “BallenvoorBallen Toernooi” op toernooi.nl.

De inschrijving voor het toernooi sluit al op 11 juni, dus haast is geboden.

Ik dank u hartelijk voor uw medewerking. Namens de BallenvoorBallen Commissie en het KWF, Wedstrijdleiding: Marga van de Ven (06-43439993)

Mail voor meer informatie: ballenvoorballen@wolfsbosch.nl  

Voor de snelle inschrijvers onder 

Hieronder de link voor Toernooi.nl Vught

Van het Bestuur TCVlierden